Annons

11000 besökare på Noliamässan

Piteå ​Noliamässan avslutades i söndags och Hyresgästföreningen monter har lockat en mängd besökare. Arrangörerna räknar med att mellan 11000 och 12000 personer har besökt montern och svarat på dagens fråga.

​Noliamässan hölls i år i Piteå och under mässans nio dagar räknade arrangörerna med en bit över 100000 besökare. Hyresgästföreningen såg en hel del av dessa personer.

Annons
 
– Vi räknar med att omkring tio procent av det totala antalet besökare kom till oss. Och då räknar vi enbart dem som är med och svarar på dagens fråga, dricker saft eller kaffe eller på annat sätt gör en aktiv handling i vårt tält, säger Roland Lätth, Hyresgästföreningen.
 
I montern arbetade anställda, förtroendevalda och enskilda medlemmar.
 
– Vi försökte få igång en diskussion med besökarna och ville göra ett gott intryck. Det handlar inte om att värva nya medlemmar utan är en pr-åtgärd för vår organisation. Vi välkomnar såväl hyresgäster som villaägare.
 
Dagens fråga varierade från dag till dag. Allt från hur många ungdomar som saknar bostad till vilken som är de första rättsinstans som Hyresgästföreningen kan hjälpa hyresgästerna i. Tanken var att folk skulle få stå och fundera en stund över svaret.
 
För första gången var dessutom Hyresgästföreningen värdar för hela mässan under en dag. Då stod boendefrågor i fokus och det arrangerades bland annat debatter under temat framtidens boende.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.