Montazami & jag

Igår var det dags för mig att få vara med på en livesändning av Lets Dance. Inspelningen av programmet sker i Frihamnen, magasin sju, och är en enda stor lagerlokal med ett dansgolv i mitten och lite lulllull runtomkring. 

Jag var i lyckorus när jag i söndags var på plantagen och ett okänt telefonnummer ringde och en tjej meddelade att nu stod jag på tur på väntelistan för att få komma till studion. "Klart jag kommer", sa jag.

Äntligen skulle jag få träffa min idol Maria Montazami som jag tycker är den snällaste, coolaste, underbaraste människan som TV visat på länge.

Svenska Hollywwodfruar, Maria & Mindy *BFF (*Best Friends Forever) har jag suttit som naglad vid TV´n när de sänts. Maria blandar sin engelska med svenska och säger de mest härliga förvrängningarna av båda språken. Ingenting är omöjligt för Maria och hon försöker alltid göra sitt bästa med ett leende på sina rosamålade läppar. 

När showen var över igår kväll fick alla komma ner på dansgolvet och mingla. Reportrar stod på kö och ville intervjua alla medverkande, fansen hängde i klungor runt dansarna och jag armbågade mig fram i kön mot Maria. En reporter intervjuade Maria och sen, sen tänkte jag att det var min tur. Nähejdå, där klämde sig Aftonbladets livesändningsreporter fram och började intervjua. De svarade snällt på alla frågor och frågan om sjukdomar bland dansarna kom upp. Maria svarade att vi är som en stor dagisgrupp där bacillerna hoppar frå axel till axel, fniss.

Tålmodigt höll jag min ställning och väntade än en gång att det skulle bli min tur. Fler och fler kom och nu kom en annan reporter och ställde sig bredvid mig med papper och penna i högsta hugg. Inte en intervju till tänkte jag och sökte ögonkontakt med Maria så fort kameran stängdes av.  Bröstade upp mig och sa med hög stämma:" Nu är det nog min tur att ta en bild med Maria och Christian" samtidigt som jag gick sista steget fram till dem. Reportern bredvid mig kastade ett surt öga som jag totalt ignorerade och så stod jag helt plötsligt där mittemellan dem.

Maria Montazami

Det är inte alla som hållt sin arm om Maria och Christian. Självklart sa jag till dem att de är bäst och att jag hoppas att ni vinner. De tackade och sa att de blir så glada när någon säger det. 

Denna kväll kommer leva kvar i mitt hjärta länge!

Tack & Hej

Marie Häggström
Ekonom
Publicerad: 3 maj 2013, klockan 10:42  Uppdaterad: 3 maj 2013, klockan 11:00
Genom att kommentera på Hem & Hyra så godkänner du våra regler

På hemhyra.se ska du kunna säga vad du tycker om det mesta. Huvudregeln är enkel: Visa respekt för personer vi skriver om och andra som kommenterar artiklarna.

Hem & Hyra förhandsgranskar inte kommentarer. Du ansvarar själv för det du skriver. Vi vill gärna ha din hjälp att hitta olämpliga inlägg och kommentarer genom att anmäla dessa. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort.

Tänk på att:
Kommentera i vänlig, civiliserad ton.
Hålla dig till ämnet.
Ditt inlägg blir omedelbart tillgängligt för andra i samband med att du publicerar det.
Dina inlägg kan komma att användas i andra sammanhang på hemhyra.se eller i den tryckta Hem & Hyra.
Inte skriva mer än 500 tecken.