HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hem & Hyra söker lokalredaktör till Stockholmsredaktionen

Nyheter Vill du jobba med lokal journalistik på Sveriges mest citerade organisationstidning, Hem & Hyra? Är du en flink redigerare, skicklig skribent och van vid att planera upp dina egna jobb? I så fall kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifterna består i att planera det lokala materialet tillsammans med de två andra redaktörerna och samarbeta kring de lokala printsidorna från ax till limpa. På de flesta av jobben tar du bilderna själv. Du får skriva allt från nyheter och gräv till featuretexter både i print och på webb. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning på 6 månader.

Du har:
• Aktuell erfarenhet som reporter, gärna från lokaltidning.
• Känsla för tidningsmakeri och kan mixa mellan tungt material och mer lättsamt.
• Erfarenhet av att fotografera och bildbehandla i Photoshop.
• Redigeringsvana från Indesign.
• Helst jobbat i WordPress på webben.

Upplysningar om tjänsten
Mer information om tjänsten får du av chefredaktör Susanna Skarrie, 08-51910352 eller 070-5179352, susanna.skarrie@hemhyra.se
Facklig representant för Region Stockholm är Kenneth Samuelsson, 010-459 20 36, kenneth.samuelsson@hemhyra.se

Ansökan
Ansökan med arbetsprover skickas senast den 25 november till rekrytering@hemhyra.se
Hem & Hyra är Hyresgästföreningens medlemstidning. Papperstidningen har en upplaga på 535 000 exemplar och kommer åtta gånger per år. Webben uppdateras dagligen. Hem & Hyra har en centralredaktion i Stockholm samt sju lokalredaktioner runt om i landet. De 20 lokalredaktörerna är anställda av Hyresgästföreningen, regionalt.

Info om Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner vi för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad.

Läs gärna mer på hemhyra.se och hyresgastforeningen.se


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.