HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hem & Hyra söker ny editionschef

Nyheter Är du en självständig, driven och omdömesgill journalist med intresse för bostadsjournalistik? Är du dessutom van att fatta publicistiska beslut och arbetsleda andra journalister? Då är det dig vi söker.

Hem & Hyra citerades över 3 000 gånger i andra nyhetsmedier förra året och utsågs även till Årets digitala tidskrift på Tidskriftsgalan. Nu söker vi en ny editionschef som ska leda utvecklingen av vårt lokala innehåll på både papper och i våra digitala kanaler.

Som editionschef har du daglig kontakt med Hem & Hyras 20 lokalredaktörer över hela landet från centralredaktionen på Norrlandsgatan i Stockholm. Du ingår i redaktionsledningen och är ställföreträdande ansvarig utgivare. Jobbet passar dig som är full av idéer och driv och som kan para dem med ordningssinne, ansvarstagande och känsla för detaljer.

Våra lokalredaktörerna har stort eget ansvar för planering och genomförande, så din roll kräver god pedagogisk och coachande förmåga. Du ska kunna lyssna, ställa krav och inspirera till stordåd.

Vi behöver din ansökan senast 6 oktober. Skicka den till: rekrytering@hemhyra.se

Har du frågor, hör av dig till:

  • Susanna Skarrie, chefredaktör/ansvarig utgivare: 08-519 103 52.
  • Martin Kreuger, tf ansvarig utgivare: 070-357 57 52.
  • Anna Rytterbrant, reporter, besvarar fackliga frågor: 010-45 916 01.

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.