Annons

Succé för Solgårdens hemsida och blogg

Vänersborg Från 0 till 3000 på en månad. Det är siffrorna för antalet besökare på Solgårdens hemsida. ”Långt över förväntan”, säger Siv Fransson, föreståndare.
Foto: Kajsa Wedberg
Föreståndare Siv Fransson är glad och förvånad över att så många besökt Solgårdens hemsida. I sin blogg berättar hon om vad som händer på anläggningen.

Solgården vid Vänern, eller solgårdenvidvänern, som hemsidan heter, har gjort succé. Många klickar in på sidan för att se vad som händer där. Och Siv uppdaterar genom sin blogg och berättar vad som händer i den idyll som nu står i full blom.
När Hem & Hyra får tag på Siv har hon just skickat iväg en skolklass som med Solgården som bas gett sig ut på vandring.
Siv Fransson berättar att den reklam man gjort för hemsidan tycks ha gjort nytta, då besöksantalet hela tiden ökar. Och nu börjar den egentliga högsäsongen för Hyresgästföreningens egen koloni- och konferensanläggning.
Adressen till sidan är ju inte helt enkel, då det krävs hela namnet solgårdenvidvänern, men det tycks inte vara något problem.
– Nej, vi tyckte det var viktigt att tala om vilket Solgården det är. Det finns ju så många i hela Sverige. Därför valde vi att redan i webbadressen berätta att vårt Solgården ligger vid Vänern, säger Siv.
Siv säger att hon inte hade någon erfarenhet av hemsidor när hon var med och drog igång den här, så hon är överraskad över att det redan är så många som hittat den.
– Det är jättekul och ett bra sätt att sprida information om vad vi gör.
Och så har Siv dessutom blivit bloggare och hon gör uppdateringar så fort hon hinner.
Just nu är det väldigt mycket att göra, så det blir inte så ofta som jag hoppats, säger hon. Men informationen måste vara aktuell så jag försöker uppdatera med jämna mellanrum.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Gösta, 92 år, gick på matlagningskurs: ”Jag behöver äta lite mer grönt” Femårige Nima dog i hissolyckan – nu läggs utredningen ned De bygger bort bostadsbristen – för fåglar: "Roligt om vi fick hit en uggla" Här chockhöjs hyran för parkering – Julias plats blir dubbelt så dyr Vardagshjälten Johnny prisas av landshövdingen: ”Väldigt hedrande”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.