HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hem & Hyra söker lokalredaktör till Luleå

Nyheter Vill du jobba med lokal journalistik på Sveriges mest citerade organisationstidning. Är du en flink redigerare, skicklig skribent och van vid att planera upp dina egna jobb? I så fall kan du vara den vi söker. 

Vi söker nu en lokalredaktör för ett vikariat på sex månader, heltidsanställning, från 1 januari 2020. 

Placeringsorten för tjänsten är Luleå, men du förväntas bevaka området Norrbotten och Västerbottens län. 

Arbetsuppgifterna består i att planera det lokala materialet och samarbeta kring de lokala printsidorna från ax till limpa. På de flesta av jobben tar du bilderna själv. Du får skriva allt från nyheter och gräv till featuretexter både i print och på webb.  

Du ska ha körkort och kunna övernatta borta i jobbet. 

 Du har: 

  • Aktuell erfarenhet som reporter, gärna från lokaltidning. 
  • Känsla för tidningsmakeri och kan mixa mellan tungt material och mer lättsamt. 
  • Erfarenhet av att fotografera och bildbehandla i Photoshop. 
  • Redigeringsvana från Indesign.  
  • Helst jobbat i WordPress på webben. 

Upplysningar om tjänsten:

Mer information om tjänsten får du av chefredaktör Susanna Skarrie08-51910352 eller 070-5179352, susanna.skarrie@hemhyra.se. 

Facklig representant för SJF i Region Norrland är Birgitta Gustafsson, 010-4591819, birgitta.gustafsson@hyresgastforeningen.se. 

Välkommen med din ansökan, cv och arbetsprov till rekrytering@hemhyra.se, senast den 17 november 2019.  

Hem & Hyra är Hyresgästföreningens medlemstidning. Papperstidningen har en upplaga på 535 000 exemplar och kommer åtta gånger per år. Webben uppdateras dagligen.  Hem & Hyra har en centralredaktion i Stockholm samt sju lokalredaktioner runt om i landet. De 20 lokalredaktörerna är anställda av Hyresgästföreningen, regionalt. I region Norrland finns två lokalredaktörtjänster (Luleå och Sundsvall). 


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.