Annons

Hemresa med bostadspolitik

Jämtland Hyresgästföreningen i Norrland är ute på den årliga hemresan. Men nu är det inte vita fläckar som är målet. Nu handlar det i stället om att lyfta boendet i det kommande valet.

Hemresan har tidigare år handlat om att nå ut med Hyresgästföreningens budskap till platser där det inte finns någon fast representation. Vita fläckar helt enkelt. Så det har varit en resa genom regionens inland.
Nu är resan igång igen och skillnaden är att husbilen som används parkerar i de större städerna. Tanken är att möta människor och politiker och prata om bostadspolitik inför det kommande valet. Hittills har husbilen besökt Luleå, Piteå och just nu är den i Skellefteå. I morgon är den vid campus i SKellefteå.
Sedan fortsätter resan och avslutas i Östersund. Turnéplanen ser ut så här:

Skellefteå 12-14 maj
Umeå 15-17 maj
Örnsköldsvik 18 maj
Timrå 19 maj
Sundsvall 20 maj
Bräcke 21 maj
Östersund 23-26 maj

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar
Annons
Läs också Kvinna satt i fängelse och lät sin mamma bo i lägenheten – förlorar kontraktet Efter Hem & Hyras granskning: Regeringen skärper regler för äldre hissar Ministern vill se säkrare andrahandsbetalningar: ”Kan minska risken för hyresgäster att bli lurade” Bostadspolitisk rundtur inledde förbundsstämman En sjungande regionordförande med stort hundintresse

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.