Annons

Mer spontanidrott i Söderhamn

Söderhamn Riksidrottsförbundet ger 1,75 miljoner kronor till spontanidrott i Söderhamn. Hyresgästföreningens satsning på isbanan på Norrberget är i projektets anda.

Totalt ansökte man om 4,4 miljoner kronor för projektet och förhoppningen finns att man ska hitta sponsorer som är villiga att ställa upp med lika mycket som Riksidrottsförbundet nu ger.

Att sponsorer finns är ett villkor för att Riksidrottsförbundet ska dela ut pengarna. Men Lars Ekengren som ansvarar är hoppfull och säger till Söderhamnskuriren:

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Vi har fått de bästa förutsättningarna och jag bedömer att vi kommer att ro det här i land.

Annons

Förutom isbanan på Norrberget finns planer på fasta bordtennisbord, skateboardpark, basketkorgar och flera stora gräs- och grusytor för bland annat fotboll.

Flera idrottsföreningar, bostadsföretaget Faxeholmen och Söderhamns kommun ingår förutom Hyresgästföreningen i projektet.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.