HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Mer spontanidrott i Söderhamn

Söderhamn Riksidrottsförbundet ger 1,75 miljoner kronor till spontanidrott i Söderhamn. Hyresgästföreningens satsning på isbanan på Norrberget är i projektets anda.

Totalt ansökte man om 4,4 miljoner kronor för projektet och förhoppningen finns att man ska hitta sponsorer som är villiga att ställa upp med lika mycket som Riksidrottsförbundet nu ger.

Att sponsorer finns är ett villkor för att Riksidrottsförbundet ska dela ut pengarna. Men Lars Ekengren som ansvarar är hoppfull och säger till Söderhamnskuriren:

Läs ocksåHyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna

– Vi har fått de bästa förutsättningarna och jag bedömer att vi kommer att ro det här i land.

Förutom isbanan på Norrberget finns planer på fasta bordtennisbord, skateboardpark, basketkorgar och flera stora gräs- och grusytor för bland annat fotboll.

Flera idrottsföreningar, bostadsföretaget Faxeholmen och Söderhamns kommun ingår förutom Hyresgästföreningen i projektet.

Läs ocksåFrån 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höjaHyresförhandlingar 2023, Hyreshöjning, Hyresgästföreningen
Läs också Rapport: Bostadsbolagen visar fortsatt god ekonomi: ”Ingen anledning att chockhöja hyror” Tidigare ordförande i lokal hyresgästförening sägs upp Ingen prövning i Högsta domstolen – Maria får bo kvar i hotellhus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.