Annons

Region Mitts chef avgår

Nyheter ​Mari Bergfeldt, chef i Hyresgästföreningens region Mitt, avgår vid årsskiftet. Hon kommer att fortsätta arbeta inom Hyresgästföreningen fram till sin pension om 1,5 år och under tiden ska det utredas om Mitt i framtiden ska dela chef med region Aros-Gävle.

​Mari Bergfeldt har arbetat inom Hyresgästföreningen i drygt 30 år och har varit regionchef i Mitt, Dalarnas, Värmlands, Södermanlands och Örebro län, sedan 2001.

Vid en facklig information påpekade Jan Johnsson, Hyresgästföreningens förbundschef, att nu när Marie Bergfeldt avgår som regionchef ställs frågan om fortsatt samverkan mellan Mitt och Aros-Gävle på sin spets:

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

– Jag har frågat de båda regionstyrelserna hur de vill ha det i framtiden och det kommer att bli en dialog framöver dem emellan om det samarbete som varit och det samarbete som eventuellt ska bli i framtiden.

Annons

Förbundschefen har i samarbete med ledningen i Mitt kommit fram till att man internt ska rekrytera en tillförordnad regionchef som ska arbeta till halvårsskiftet 2012:

– Med den lösningen finns tid att utreda hur framtiden ska se ut. Samarbetet mellan regionerna kommer att fortsätta men regionerna måste också avgöra ett eventuellt samgående.

Annons
Läs ocksåDyra renoveringar plågar allt fler – en av fem hyresgäster tvingas flytta: ”Allt billigt bortrenoverat"
Läs också Storkonflikt om årets hyreshöjning – Willhem lämnade förhandlingsbordet men höjde hyrorna ändå Värdar hotar tusentals hyresgäster med domstol: "Skulle bli extremt kostsamt" Barbro vill inte sitta på två stolar - nu tar hon ett kliv uppåt Ja till varmhyra och sänkt tröskel för unga – här är stämmans beslut i korthet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.