Annons

Vattenpiksrökare sluter fred med granne

Nyheter En hyresgäst i Helsingborg blev störd av sin grannes vattenpipsrökande. När värdens varningsbrev inte hjälpte tog han fallet till hyresnämnden.

Hyresgästen upplevde vattenpipsröken som kraftig. Han fick en stickande känsla i luftrören. Värden skickade tre varningsbrev till grannen och beslöt därefter att inte göra något mer. Enligt värden upplevde inga andra grannar vattenpipsröken som störande. Men hyresgästen som anmält störningen blev inte nöjd och tog ärendet till hyresnämnden.

Det resulterade i att parterna träffades och grannen lovade att endast röka vattenpipa i köket och inte längre på balkongen. Hyresgästen tog tillbaka sin anmälan till hyresnämnden.

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar
Annons
Läs också Kvinna i sexrummare vräks - har 90 000 kronor i hyresskuld Hyresgäster dras till domstol när värdar strandar hyresförhandlingar Tog 7 000 kronor i hyra för ett rum – nu krävs värden på 59 000 kronor Attackerade granne med kniv – blir av med lägenheten: "Då åker man ut" Stanken av kattkiss så stark att grannar nästan kräktes – 79-årig kvinna tvingas flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.