Annons

Vem blir Borlänges bästa granne?

Borlänge ​Vilken hyresgäst i Borlänge har bidragit till ökad trygghet, brytt sig litet extra om sina grannar eller fixat en grillplats? Det vill Hyresgästföreningen och Tunabyggen veta för att innan jul kunna utse Årets granne.

​Alla hyresgäster hos Tunabyggen i Borlänge bjuds in att nominera sina grannar i tre kategorier; ökad trygghet i boendemiljön, medmänsklighet och extra omtanke och förbättring av miljön.

En jury med två medlemmar från Hyresgästföreningen och två från Tunabyggen kommer med hjälp av de motiveringar som kommit in att utse tre nominerade ur varje kategori. Vinnarna kommer att utses på Årets grannegalan 16 december.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

De som nominerat har chans att vinna biobiljetter. Vad vinnarna i Årets granne vinner förutom äran är hemligt än så länge.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja" Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.