Annons

Vill du jobba på en prisbelönt redaktion? Hem&Hyra söker lokalredaktör

Nyheter Vill du arbeta med den mest lästa organisationstidningen i Sverige, Hem&Hyra? Har du erfarenhet som reporter/redaktör och är driven och kreativ? Är du dessutom en strukturerad person? Då kanske det är dig vi söker!

Ditt uppdrag som lokalredaktör

Hem&Hyra söker nu en lokalredaktör till sin redaktion i Vänersborg. I rollen som lokalredaktör ansvarar du för att ta fram material till tidningen tillsammans med din redaktörskollega till de lokala printsidorna och till webben. Det är ett varierande arbete där du kommer att skriva allt ifrån nyheter till granskningar. Du tar själv bilderna till de flesta jobben. Det är också ditt ansvar att sprida ditt innehåll i sociala kanaler. Du deltar också aktivt i hela redaktionens arbete.

Tjänsten utgår från Vänersborg där Hem&Hyra har sin redaktion i Hyresgästföreningens lokaler. Det geografiska bevakningsområdet är Västra Götaland utom Göteborg med kranskommuner.

Din bakgrund

För att trivas och känna att du lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet som reporter och av fotografering. Vidare har du erfarenhet av bildbehandling i Photoshop samt redigeringsvana i InDesign. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Utbildning inom journalistik, erfarenhet från redaktörsarbete samt arbete med grävande journalistik är meriterande. Det är även erfarenhet av arbete med rörlig bild och i wordpress.

Dina egenskaper

Som person är du noggrann och självgående. Du har en god kommunikativ förmåga och kan förmedla detta i både text och bild.  I rollen ser vi också att du är vetgirig och har en analytisk hållning till ditt arbete.

Klicka här och sök tjänsten

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 26 februari.

Har du frågor är du varmt välkommen att under januari ringa Susanna Skarrie 08-51910352, eller under februari ringa Johan Sjöholm, 08-51910343.

Facklig representant är Kajsa Wedberg, SJF, 010-45 91 446.

Fakta: Fakta: Hem&Hyra

Hem & Hyras uppdrag är att utifrån journalistiska principer bevaka och granska Bostadssverige. Hem & Hyra utgörs av ett magasin som kommer ut åtta gånger per år med en upplaga på 530 000 exemplar och sajten hemhyra.se. Centralredaktion finns i Stockholm och runt om i landet finns nio lokalredaktioner med lokalredaktörer. Ansvarig utgivare är Susanna Skarrie. Ägare är Hyresgästföreningen. Läs gärna mer på hemhyra.se.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.