Annons

Visättras hyresgäster går till hyresnämnden

Huddinge ​Missnöje med förvaltningsbolaget Aberdeen gör att hyresgäster i Visättra går till hyresnämnden. Men Bertil Nilsson på Aberdeen är förvånad över kritiken.

​– När Aberdeen tog över förvaltningen från Allokton trodde vi att det skulle bli bra men det har det inte blivit och nu är hyresgästernas tålamod slut, säger Terje Gunnarsson, ordförande Hyresgästföreningen Region Stockholm som  tillsammans med hyresgästerna står bakom anmälan om åtgärdsföreläggande mot förvaltningsbolaget.

Enligt Terje Gunnarsson är skälet till anmälan att Aberdeen ännu inte gjort i ordning den stora gården på magasinsplan som skulle göras i ordning efter en vattenskada.  När vattenskadan skulle repareras togs allt bort från gården, såväl lekplats, blommor och planteringar.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

– De lovade att sätta igång med arbetet innan sommaren men inget har hänt. Det bor massor med barnfamiljer som fått klara sig utan lekplats länge och med facit i hand borde vi gjort en anmälan tidigare, säger Terje Gunnarsson.

Annons
Bertil Nilsson som är kundansvarig för fastighetsägaren Provinsfastigheter på Aberdeen är förvånad över Hyresgästföreningens pressmeddelande och anmälan.
–  Vi har inte och kan inte heller lämna några utfästelser, men kan intyga att vi har jobbat med förberedelser för gårdsrenoveringen under våren och sommaren 2011, säger han.

Läs också Dömd för upplopp vräks efter svartuthyrning - ville ha kvar bostaden för snabbare frigivning Så blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt” Belamrade sin lägenhet med saker i flera år – därför får hon ändå bo kvar Hundar skällde konstant – men slarvet med hyran gjorde att pappa och tre barn vräks Skjutning i lägenhet – hyresgäst med bostad i Frankrike sägs upp

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.