Annons

Visättras hyresgäster går till hyresnämnden

Huddinge ​Missnöje med förvaltningsbolaget Aberdeen gör att hyresgäster i Visättra går till hyresnämnden. Men Bertil Nilsson på Aberdeen är förvånad över kritiken.

​– När Aberdeen tog över förvaltningen från Allokton trodde vi att det skulle bli bra men det har det inte blivit och nu är hyresgästernas tålamod slut, säger Terje Gunnarsson, ordförande Hyresgästföreningen Region Stockholm som  tillsammans med hyresgästerna står bakom anmälan om åtgärdsföreläggande mot förvaltningsbolaget.

Enligt Terje Gunnarsson är skälet till anmälan att Aberdeen ännu inte gjort i ordning den stora gården på magasinsplan som skulle göras i ordning efter en vattenskada.  När vattenskadan skulle repareras togs allt bort från gården, såväl lekplats, blommor och planteringar.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

– De lovade att sätta igång med arbetet innan sommaren men inget har hänt. Det bor massor med barnfamiljer som fått klara sig utan lekplats länge och med facit i hand borde vi gjort en anmälan tidigare, säger Terje Gunnarsson.

Annons
Bertil Nilsson som är kundansvarig för fastighetsägaren Provinsfastigheter på Aberdeen är förvånad över Hyresgästföreningens pressmeddelande och anmälan.
–  Vi har inte och kan inte heller lämna några utfästelser, men kan intyga att vi har jobbat med förberedelser för gårdsrenoveringen under våren och sommaren 2011, säger han.

Läs också Kämpar för att få bo kvar i hus som ska rivas – och med avlopp som dömts ut Grannar har gått samman: vill vräka mamman till kriminell son Osäkert hur mycket som får vara kvar av Evas och Carolines grönskande uteplatser – kräver möte med Rikshem Hyresgäst får tillbaka 100 000 kronor – värden hade tagit ut dubbel hyra i ett och ett halvt år Kvinnan satt häktad – missade förhandling och blev av med lägenheten: ”Svårt styra upp livet”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.