HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Miljoner till sponsring

Luleå Lulebo sponsrar föreningar, aktiviteter och arrangemang med cirka 2,5 miljoner kronor. Lulebos styrelse beslutatde om att det ska vara samma omfattning som förra året.

– I Lulebos policy för sponsring anges att vi ska ha balans i stöd mellan idrott, kultur och ur ett jämställdhetsperspektiv, säger lulebos Thommy Johansson i ett pressmeddelande.
Bolaget skriver också; Luleå Roller Derby och Nattvandrarna i Luleå är exempel på två nya föreningar som Lulebo valt att sponsra.
– Luleå Roller Derby är en relativt nystartat förening som har vuxit snabbt. Det är främst tjejer som är verksamma inom föreningen och från Lulebos sida menar vi att det är värdefullt med nya former av aktiviteter. Det breddar stadens utbud och erbjuder fler alternativ för våra ungdomar, konstaterar Thommy Johansson som också menar att Lulebo ser ett stort värde i att stötta nattvandrarnas engagemang och verksamhet.
– Nattvandrarna utför ett synnerligen värdefullt arbete, de värnar om ungdomars bästa på ungdomars egna villkor. Och de skapar förtroende och dialog som annars kanske inte är möjlig.

Annons
Annons
Fakta: Lulebos sponsring

Lulebo beviljad sponsring år 2017

Bergnäsets AIK: 50 000 kr

Brooklyn Tigers: 25 000 kr

Föreningen Lördagsjazz: 11 000 kr

Luleå Allmänna Konståkningsklubb: 20 000 kr

Luleå Basketcentrum: 150 000 kr

Luleå Ridklubb: 200 000 kr

Luleå Roller Derby: 25 000 kr

Nattvandrarna Luleå: 30 606,25 kr

Notviken IK: 50 000 kr

Universe Culture North: 7 000 kr

Samt:
BC Luleå, Luleå Basket och Luleå Hockey som får sponsring i pågående treårsavtal.

Läs också Hyresgäster utan el hela vintern – nu kan även vattnet stängas av Unika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backa Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd Slarv med matavfall straffar hyresgästerna - ger högre hyror: "Orättvist"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.