Annons

Älmhultsbostäder startar möbelbyte

Älmhult I en källarlokal på Östergatan kommer hyresgästerna hos Älmhultsbostäder att kunna lämna möbler och andra saker som inte behövs längre. Sedan är det öppet för andra hyresgäster att hämta prylarna fritt.

Älmhultsbostäder kallar projektet för ”Ge och Ta” och det hela startade i dag, fredag. Källarlokalen i Älmhult kommer att vara öppen och tillgänglig dygnet runt.

– Vi tittar till den löpande, lokalen får inte bli ett nytt miljöhus. Det hela är ett litet försök att bidra till återvinning och minska avfall som vi måste köra till tippen. Samtidigt gör det nya människor glada, rapporterar Tore Vestergård, vd för Älmhultsbostäder.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Därför är utrikesfödda överrepresenterade hos Kronofogden – inte bara pengar som är problemet Gösta, 92 år, gick på matlagningskurs: ”Jag behöver äta lite mer grönt” När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.