Annons

Blodpölar kan vräka hyresgäst

Halmstad Blodpölar och glassplitter i trappen. Det har det flera gånger varit efter bråk i kvinnans lägenhet. Nu har värden gått till hyresnämnden får att tvinga bort henne.

Det verkar vara en tragisk livssituation som ligger bakom. Grannar vittnar om skrik, bråk, misshandel och droglukter från lägenheten. Flera inbrott har också skett i förråd vilket värden säger sig ha bevis för att kvinnan och hennes sällskap ligger bakom. Flera gånger har polisen kallats till platsen.

Vid hyresnämndens sammanträde i slutet av augusti ska grannarna vittna om bråken och om hur de störs. Enligt hyresvärden, det kommunala bostadsbolaget HFAB, är det inte bara hyresgästerna i en trapp som störs utan även de i trapporna bredvid.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Kvinnan har blivit varnad flera gånger utan att bättra sig.

Annons
Läs också Grannens hundar retade upp hyresgäst – kan vräkas för misshandel av matte Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.