Annons

Blodpölar kan vräka hyresgäst

Halmstad Blodpölar och glassplitter i trappen. Det har det flera gånger varit efter bråk i kvinnans lägenhet. Nu har värden gått till hyresnämnden får att tvinga bort henne.

Det verkar vara en tragisk livssituation som ligger bakom. Grannar vittnar om skrik, bråk, misshandel och droglukter från lägenheten. Flera inbrott har också skett i förråd vilket värden säger sig ha bevis för att kvinnan och hennes sällskap ligger bakom. Flera gånger har polisen kallats till platsen.

Vid hyresnämndens sammanträde i slutet av augusti ska grannarna vittna om bråken och om hur de störs. Enligt hyresvärden, det kommunala bostadsbolaget HFAB, är det inte bara hyresgästerna i en trapp som störs utan även de i trapporna bredvid.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Kvinnan har blivit varnad flera gånger utan att bättra sig.

Annons
Läs också Skjutning i lägenhet – hyresgäst med bostad i Frankrike sägs upp Godsägarna krävde dubblerad hyra i nämnden: "Ville veta var taket går" Kommunen grep in – unikt undantag från uthyrningsregler när Leksandsbo fick ny bostad Misshandlade och dödshotade sin hyresvärd – inneboende döms till fängelse och utvisning Värd tog upp biljakt för att stoppa kidnappning av inneboende - "Han räddade mitt liv"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.