Annons

Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris

Gävleborg Flera bostadsbolag i region Aros-Gävle finns som vanligt med på listan när kundundersökningsföretaget AktivBo presenterar de nominerade till årets Kundkristallen-gala.
Kundkristallen delas ut varje år i februari på Berns salonger i Stockholm.

Fastighetsbranschens pris Kundkristallen delas ut för femtonde året i rad på Berns Salonger i Stockholm, torsdagen den 6 februari. Både privata och kommunala fastighetsbolag tävlar om vilka som erbjuder den bästa servicen och kvaliteten till sina hyresgäster. Till grund för nomineringarna ligger de betyg som hyresgästerna själva har gett bostadsbolagen i olika kundundersökningar.

Som vanligt finns flera privata och kommunala bostadsbolag i region Aros-Gävles tre län med bland de nominerade företagen.

ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Mimer och Willhem, med lägenheter i bland annat Västerås, är nominerade i kategorin Största lyft serviceindex. Även ett litet, nischat bostadsföretag finns med bland de nominerade i samma kategori: MHS Bostäder, en privat bolagsstiftelse som hyr ut bostäder till studerande på Försvarshögskolan och till försvarsmaktens personal i bland annat Enköping och Uppsala.

Annons

Ovanåkers kommun är nominerad i kategorin Högsta serviceindex lokaler.

Köpings Bostads AB nomineras i kategorin Bästa nyproduktion för etapp två av kvarteret Hake, och Sandvikenhus får likaså en nominering i samma kategori för bygget på Gullheden.

Annons
Läs ocksåSe upp för kallhyrehotet i vinter – så slapp hyresgästen betala extra: ”Slagit hårt”Mannen i Falkenberg hade de här gamla elementen och krävde därför varmhyra, något som Carl-Johan Bergström, nationell förhandlingschef på Hyresgästföreningen, förespråkar.
Läs också Miljöinspektörerna kämpar för en bättre boendemiljö Mamma tvingas söka skydd från våldsam son – kämpar för lägenheten i domstol Natalie vägrade betala för gamla skador i lägenheten Kommunal vd fixade hyresrätt till sonen – döms till fängelse för flera fall av mutbrott

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.