HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris

Gävleborg Flera bostadsbolag i region Aros-Gävle finns som vanligt med på listan när kundundersökningsföretaget AktivBo presenterar de nominerade till årets Kundkristallen-gala.
Kundkristallen delas ut varje år i februari på Berns salonger i Stockholm.

Fastighetsbranschens pris Kundkristallen delas ut för femtonde året i rad på Berns Salonger i Stockholm, torsdagen den 6 februari. Både privata och kommunala fastighetsbolag tävlar om vilka som erbjuder den bästa servicen och kvaliteten till sina hyresgäster. Till grund för nomineringarna ligger de betyg som hyresgästerna själva har gett bostadsbolagen i olika kundundersökningar.

Som vanligt finns flera privata och kommunala bostadsbolag i region Aros-Gävles tre län med bland de nominerade företagen.

Läs ocksåHyresgäster i Blötberget nära bli utan ström – värden betalade i sista stund: "Har hänt förut"

Mimer och Willhem, med lägenheter i bland annat Västerås, är nominerade i kategorin Största lyft serviceindex. Även ett litet, nischat bostadsföretag finns med bland de nominerade i samma kategori: MHS Bostäder, en privat bolagsstiftelse som hyr ut bostäder till studerande på Försvarshögskolan och till försvarsmaktens personal i bland annat Enköping och Uppsala.

Ovanåkers kommun är nominerad i kategorin Högsta serviceindex lokaler.

Köpings Bostads AB nomineras i kategorin Bästa nyproduktion för etapp två av kvarteret Hake, och Sandvikenhus får likaså en nominering i samma kategori för bygget på Gullheden.

Läs ocksåLång kö till nya trygghetsboendet - nu har Carl-Axel gått husesyn
Läs också Mehdi och hans dotter satt fast i hissen i 45 minuter – "kan hända igen" Underkända hissar körs trots förbud: "Folk kan skadas och till och med dö" Norrlands värdar får sämst betyg – men det finns undantag

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.