Annons

Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris

Gävleborg Flera bostadsbolag i region Aros-Gävle finns som vanligt med på listan när kundundersökningsföretaget AktivBo presenterar de nominerade till årets Kundkristallen-gala.
Kundkristallen delas ut varje år i februari på Berns salonger i Stockholm.

Fastighetsbranschens pris Kundkristallen delas ut för femtonde året i rad på Berns Salonger i Stockholm, torsdagen den 6 februari. Både privata och kommunala fastighetsbolag tävlar om vilka som erbjuder den bästa servicen och kvaliteten till sina hyresgäster. Till grund för nomineringarna ligger de betyg som hyresgästerna själva har gett bostadsbolagen i olika kundundersökningar.

Som vanligt finns flera privata och kommunala bostadsbolag i region Aros-Gävles tre län med bland de nominerade företagen.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mimer och Willhem, med lägenheter i bland annat Västerås, är nominerade i kategorin Största lyft serviceindex. Även ett litet, nischat bostadsföretag finns med bland de nominerade i samma kategori: MHS Bostäder, en privat bolagsstiftelse som hyr ut bostäder till studerande på Försvarshögskolan och till försvarsmaktens personal i bland annat Enköping och Uppsala.

Annons

Ovanåkers kommun är nominerad i kategorin Högsta serviceindex lokaler.

Köpings Bostads AB nomineras i kategorin Bästa nyproduktion för etapp två av kvarteret Hake, och Sandvikenhus får likaså en nominering i samma kategori för bygget på Gullheden.

Annons
Läs ocksåMannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadeståndBilden är ett montage av två foton och en silhuettbild. Bilden visar hur kaminen har brunnit.
Läs också Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja" Jamie har slutat med drogerna – fick bostad genom uppmärksammat Facebook-inlägg: ”Behövde göra något åt min situation” Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.