HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Familjen i Älmhult måste flytta

Älmhult När familjen för andra gången hamnade i hyresnämnden blev det nobben. Familjen i Älmhult måste flytta på grund av störningar.

Frågan om familjen ska få bo kvar i sin lägenhet hos Älmhultsbostäder kom att bli en långlivad historia.

Först beslutade hyresnämnden att familjen hade rätt att bo kvar. Då vände sig Älmhultsbostäder till tingsrätten i stället för att få familjen vräkt. I tingsrätten förlikades parterna med reservationen att om nya störningar dyker upp, riskeras lägenhetskontraktet på nytt. Och störningarna fotsatte. Framför allt handlar det om att familjen stört sina grannar genom att skrika och kasta saker inomhus nattetid.

Läs ocksåRiskerar vräkning för att han matar fåglar: ”Jag behöver någon att bry mig om”

Den här gången fastställer hyresnämnden att familjen inte har rätt att bo kvar. De får uppskov med avflyttningen till sista juni. Fram till 2 maj kan hyresnämndens beslut överklagas.

Läs mer:

Annons

Familjen i Älmhult under vräkningshot – igen

Läs ocksåÖver två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite

Läs också Villaägaren vädjade förgäves – förlorar hyreskontraktet: "en smärre miljökatastrof" Röker trots förbud – nu vill värden vräka hyresgästen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.