Annons

Familjen i Älmhult måste flytta

Älmhult När familjen för andra gången hamnade i hyresnämnden blev det nobben. Familjen i Älmhult måste flytta på grund av störningar.

Frågan om familjen ska få bo kvar i sin lägenhet hos Älmhultsbostäder kom att bli en långlivad historia.

Först beslutade hyresnämnden att familjen hade rätt att bo kvar. Då vände sig Älmhultsbostäder till tingsrätten i stället för att få familjen vräkt. I tingsrätten förlikades parterna med reservationen att om nya störningar dyker upp, riskeras lägenhetskontraktet på nytt. Och störningarna fotsatte. Framför allt handlar det om att familjen stört sina grannar genom att skrika och kasta saker inomhus nattetid.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Den här gången fastställer hyresnämnden att familjen inte har rätt att bo kvar. De får uppskov med avflyttningen till sista juni. Fram till 2 maj kan hyresnämndens beslut överklagas.

Läs mer:

Annons

Familjen i Älmhult under vräkningshot – igen

Läs ocksåHyresgäst fick ingen hyresavi på flera år – nu blir hon vräkt för obetalda hyrorPerson som river hyreskontraktet.

Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.