Annons

Hyresgäster i Nybro bjuds på teater

Kalmar Den lokala hyresgästföreningen i Nybro har abonnerat en hel teaterföreställning för sina medlemmar. Satsningen är ett sätt att försöka öka engagemanget hos medlemmarna.

Nybroteaterns föreställning Nybromodellen har premiär den femte april. Det blir en revy med lokala skämt och satir om högt och lågt. Men helgen efter premiären är föreställningen abonnerad bara för den lokala hyresgästföreningens medlemmar.

– Vi erbjuder våra medlemmar mycket bussresor till bland annat Liseberg och Ullared. Det här blir ett sätt att erbjuda något fint på hemmaplan, säger Hans Jonsson, ordförande i föreningen.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Den abonnerade föreställningen har plats för max 250 personer. Föreningen har köpt in föreställningen för 15 000 kronor. 

Annons

– Det var min idé, men styrelsen var helt med på noterna. Det här är en satsning för bevara de medlemmar vi har och få nya. Framför allt behöver vi fler förtroendevalda i vår förening.

Den 12 april klockan 19.00 äger den abonnerade föreställningen rum. Det är först till kvarn som gäller. Föreningen abonnerade en föreställning även förra året. Då kom cirka 130 personer.

Annons
Läs ocksåGottsunda centrum firar 50 år – nu rustas miljonprogramshusenEn svartvit bild där en man i kostym står i en folkmassa i ett köpcentrum.

– Nu hoppas jag att flera hittar hit. 

Läs också Mariam skulle hyra lägenhet – värden ångrade sig i sista stund: ”Jag känner mig blåst och dum som litade på en främlings ord” Kräver 1,4 miljoner i skadestånd - Hyresgästföreningen stämmer Svenska hus för olaglig hyreshöjning Fimpade fel – får betala 700 000 i skadestånd Kändiskatten Luffar-Lasse förenar tiotusentals människor: "Han sprider så mycket glädje"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.