Annons

Hyresgäster i Nybro bjuds på teater

Kalmar Den lokala hyresgästföreningen i Nybro har abonnerat en hel teaterföreställning för sina medlemmar. Satsningen är ett sätt att försöka öka engagemanget hos medlemmarna.

Nybroteaterns föreställning Nybromodellen har premiär den femte april. Det blir en revy med lokala skämt och satir om högt och lågt. Men helgen efter premiären är föreställningen abonnerad bara för den lokala hyresgästföreningens medlemmar.

– Vi erbjuder våra medlemmar mycket bussresor till bland annat Liseberg och Ullared. Det här blir ett sätt att erbjuda något fint på hemmaplan, säger Hans Jonsson, ordförande i föreningen.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Den abonnerade föreställningen har plats för max 250 personer. Föreningen har köpt in föreställningen för 15 000 kronor. 

Annons

– Det var min idé, men styrelsen var helt med på noterna. Det här är en satsning för bevara de medlemmar vi har och få nya. Framför allt behöver vi fler förtroendevalda i vår förening.

Den 12 april klockan 19.00 äger den abonnerade föreställningen rum. Det är först till kvarn som gäller. Föreningen abonnerade en föreställning även förra året. Då kom cirka 130 personer.

Annons
Läs ocksåDe bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixaDe spröjsade fönstren var fuktiga av kondens när hyresnämndens ledamöter åkte ut för att själva bedöma hur skadade de var.

– Nu hoppas jag att flera hittar hit. 

Läs också Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.