HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäster i Nybro bjuds på teater

Kalmar Den lokala hyresgästföreningen i Nybro har abonnerat en hel teaterföreställning för sina medlemmar. Satsningen är ett sätt att försöka öka engagemanget hos medlemmarna.

Nybroteaterns föreställning Nybromodellen har premiär den femte april. Det blir en revy med lokala skämt och satir om högt och lågt. Men helgen efter premiären är föreställningen abonnerad bara för den lokala hyresgästföreningens medlemmar.

– Vi erbjuder våra medlemmar mycket bussresor till bland annat Liseberg och Ullared. Det här blir ett sätt att erbjuda något fint på hemmaplan, säger Hans Jonsson, ordförande i föreningen.

Läs ocksåPojke föll sex meter när balkongen gav vika – hyresvärden dömd på nytt

Den abonnerade föreställningen har plats för max 250 personer. Föreningen har köpt in föreställningen för 15 000 kronor. 

– Det var min idé, men styrelsen var helt med på noterna. Det här är en satsning för bevara de medlemmar vi har och få nya. Framför allt behöver vi fler förtroendevalda i vår förening.

Den 12 april klockan 19.00 äger den abonnerade föreställningen rum. Det är först till kvarn som gäller. Föreningen abonnerade en föreställning även förra året. Då kom cirka 130 personer.

Läs ocksåNu förklarar paret: "Därför äter vi grannarnas sopor"En man och en kvinna i ett fönster visar två plastbyttor med mat.

– Nu hoppas jag att flera hittar hit. 

Läs också Kjell bor i Harpsund – Magdalena åkte skridskor och Stefan stod vid grinden Hård kritik mot höga hyreskrav i omsorgsboenden - "Vansinne" Hyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.