Annons

Hyresgästföreningen tar Blötberget till hyresnämnden igen

Dalarna Den sorgliga följetongen i Blötberget fortsätter. Eftersom det inte finns någon förvaltning värd namnet går Hyresgästföreningen nu till hyresnämnden ännu en gång.

Det finns ingen fungerande organisation för förvaltningen av hyresfastigheterna i Blötberget. När hyresgästerna anmäler fel enligt de anvisningar de fått av sin hyresvärd händer ingenting. Därför går nu Hyresgästföreningen ännu en gång till hyresnämnden.

– Vi lämnade in en begäran om förvaltningsföreläggande i förra veckan. Den ordinarie förvaltaren är sjukskriven och någon ersättare syns inte till, säger Sandra Appelgren, ärendehandläggare på Hyresgästföreningen i Borlänge.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Det är inte första gången ägarna till fastigheterna i Blötberget dras till hyresnämnden. Senast det skedde var i oktober då en förlikning skedde. Men problemen har alltså fortsatt och ägarbolaget har också haft stora ekonomiska problem.

Annons

Hem & Hyra har inte lyckats nå företrädare för hyresvärden Blötbergets fastigheter.

Annons
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet Eva har haft sin blomstrande uteplats i över 30 år – nu riskerar hon att bli av med den Därför fick Eva en hyressänkning och Allan en höjning – så går det när rätten prövar nivån

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.