Annons

Kalmarhem får ny fastighetschef

Kalmar Niclas Ohlslöf slutar på Kalmarhem efter 29 år. Han har arbetat som fastighetschef och hållbarhetsansvarig. Ny fastighetschef blir Lars Olsson.

Niclas Ohlslöf har jobbat på det kommunala bostadsbolaget i 29 år. De senaste 16 åren har han varit fastighetschef och brunnit för hållbarhetsfrågor.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

– Jag har fått äran att arbeta med något av det viktigaste som finns; människors hem, säger han.

Annons

En av de tuffaste utmaningarna under åren har varit arbetet med att hushålla med resurser. Sedan slutet av 90-talet har han arbetat för att öka medvetenheten hos personal och kunder kring hållbarhet. Exempelvis vikten av källsortering.

– Det har varit tufft. Det var egentligen först för två år sedan som folk började förstå allvaret och blev mer engagerade i hållbarhetsarbetet.

Läs ocksåEfter mögelstriden – arga sms:en tvingar bort Torbjörn från lägenheten: ”Tänker överklaga”Torbjörn Larsson upptäckte den omfattande fuktskadan bakom skrivbordet i sonens rum för drygt tre år sedan. Först i våras var renoveringen klar.

Niclas Ohlslöf har varit med och drivit på många stora förändringar genom åren. En av dem är när bostadsbolaget sjösatte bovärdssystemet i slutet av 90-talet. Då erbjöds nya och gamla fastighetsskötare en 20 veckors lång utbildning till bovärdar. Det blev en kompetenshöjande satsning som höjde statusen på yrket.

Annons

Nu går Niclas Ohlslöf vidare till nya utmaningar. Närmare bestämt som fastighetschef Ramundbergets Alpina AB i Härjedalen. Ny fastighetschef på Kalmarhem blir Lars Olsson som tidigare varit byggchef i bostadsbolaget. Rekrytering pågår just nu för att anställda någon som kan ersätta Niclas Ohlslöfs funktion som hållbarhetsansvarig. 

Läs också Hyresvärden betalade inte elräkningar – Gabriel fick duscha i kallvatten Katastroffilmen skrämmer inte Kirunaborna: "Vi lever med en oro, men inte för att ramla ner i nåt hål" Kvinna satt i fängelse och lät sin mamma bo i lägenheten – förlorar kontraktet Hans saker slängdes i förtid - stämmer kommunen på 94 000 kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.