HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Kameraövervakning ska få bort hotfulla gäng

Huddinge Inbrott, narkotikaförsäljning och hot. Det är problem som nu får Huge att installera 30-40 kameror i ett garage på Terapivägen i Flemingsberg.
Foto: Kenneth Samuelsson
Huge hoppas få bukt med problem i garage genom att sätta upp övervakningskameror

Tommy Ålund, affärsutvecklare på Huge, berättar att bolaget haft problem med gäng som hängt i ett garage på terapivägen i Flemingsberg. Det har skett både inbrott i bilar, narkotikaförsäljning och förekommit hot mot människor.

– Nu prövar vi att sätta in 30-40 kameror i garaget för att se om problemen minskar. Vi har pratat en del med Svenska Bostäder som har bra erfarenheter av att sätta upp kameror så nu prövar vi det också, säger han.

Annons
Läs ocksåSå stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt

Kommer ni att sätta upp kameror på fler platser i erat bostadsbestånd?
– Vi ser det här som ett pilotprojekt och faller det väl ut kan det bli så.

Bolaget har idag kameror vid ingångarna till alla garage i Flemingsberg som inte varit igång den senaste tiden. Men enligt Tommy Ålund ska dessa nu i fortsättningen fungera.

Annons
Läs också Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var" Juristen om bulvankontrakt - så gör du för att undvika fällorna Uppsagd hyresgäst hade knarkfabrik i lägenheten

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.