Annons

Laddar för kalas i Värnamo

Värnamo När det gamla arkivet dammades av hos Hyresgästföreningen i Värnamo gjordes ett överraskande fynd. Föreningen fyller 70 år i år.
Foto: Annika Wallsson
Festplanerar. Knud Grandt och Arne Larsson från Värnamoföreningen laddar för 70 års festen 9 juni vid Glashuset i kvarteret Lyckan.

– Vi gick igenom gamla papper och på ett papper stod det att föreningen startade i mars för 70 år sedan. Det hade vi ingen aning om så det blev verkligen en överraskning, berättar Arne Larsson, ordförande i Värnamoföreningen.

– Självklart måste vi fira, men vi hann inte till mars då det egentligen borde vara utan det får bli i sommar i stället, tillägger Knud Grandt från styrelsen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Sagt och gjort. Festplanerna slipas för fullt när Hem & Hyra träffar de två festgeneralerna. Inte minst ballonger, förtäring, underhållning och tipspromenad är att vänta 9 juni då firandet sker vid Glashuset i kvarteret Lyckan i Värnamo.

Annons
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.