Annons

Medlemsbrev kommer med cykelbud

Norrköping Hyresgästföreningen Norrköping/Söderköping vill bli mer miljövänlig. Därför ska medlemsinformation i fortsättningen levereras med cykelbud. Dessutom visar det sig bli billigare.

​Hittills har medlemsinformation från Hyresgästföreningen Norrköping/Söderköping skickats med vanlig post. Men i fortsättningen ska de omkring 12 600 medlemmarna i de båda kommunerna i stället få informationen levererad av cykelbud. Ett lokalt företag anlitas.

– Vi tog beslutet för miljöns skull, men det visade sig också att det blir billigare, säger Susan Steisjö, ordförande för Hyresgästföreningen Norrköping/Söderköping.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

Det beror delvis på att man slopar kuvert, eftersom cykelbuden kan leverera informationen i form av A4-papper som viks ihop och klistras igen.

Annons

– Det sparar också miljön på.

Företaget har sin bas i Norrköping. Vid utdelning i Söderköping cyklar buden hela vägen dit. Men det kan hända att ett fåtal medlemmar, som bor ensligt på landsbygden, även i fortsättningen får utskicken med vanlig post, av praktiska skäl.

Annons
Läs ocksåNy lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"Montage med bild på pappersutskrift, en domarklubba och en man i yngre medelåldern framför Sergels torg i Stockholm.
Läs också Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt Var fjärde ung vuxen bor kvar hos föräldrarna - de flesta mot sin vilja

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.