Annons

Nu säger Arne Nilsson hej då

Vänersborg Efter 32 år gör Arne Nilsson sin sista dag. Kön av uppvaktande var lång när den förre regionchefen i Hyresgästföreningen BohusÄlvsborg-Skaraborg tackades av.
Foto: Minna Ulin
Många ville tacka av Arne Nilsson på hans sista dag.

Hela dagen har det sjudit av aktiviteter på Hyresgästföreningens regionkontor i Vänersborg. På den stora gräsmattan har ett tält rests, bord dukats, mat har kommit, blomsterbukett efter blomsterbukett har hamnat i vatten och musikern Rolf Wikström har anlänt för att stå för underhållningen.

Huvudpersonen själv, Arne Nilsson, har suttit i möte och varit helt ovetande om allt ståhej som har att göra med att han gör sin sista dag på jobbet.
– Jag tittade ut genom fönstret och undrade vad som stod på, säger han.

ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

Klockan ett började anställda och förtroendevalda firande av den numera före detta regionchefen. Sammanlagt kom närmare ett 70-tal människor som har haft med Arne Nilsson att göra på ett eller annat sätt.
Han har jobbat totalt 32 år på Hyresgästföreningen, varav 30 som chef.
– Det känns lite vemodigt att sluta, säger han.

Annons

Arne Nilsson försvinner dock inte helt än. Han har kvar ett antal mindre uppdrag som ska vara klara vid årsskiftet.
Ny regionchef är nu Maria Hjelm.

  

Läs ocksåHyresgästbasen pratade på SD-konferens: ”Viktigast är kampen mot marknadshyror”

 Marie Dalhin inledde festligheterna med ett tal och Roffe Wikström     underhöll under lunchen.

Annons

Läs också Susannes hyresvärdar bryter mot lagen om och om igen – nu krävs de på extra stort skadestånd: ”Jag förstår inte varför de gör detta” Efter Hem & Hyras artikel: "Boende får ha kvar den hyra de har idag" Efter miss i hyresförhandling – Svenska Hus betalar 150 000 kronor och ber hyresgästerna om ursäkt Överturism ett hot mot bostadsmarknaden: "Hyresrätter en krockkudde"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.