HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nu släpps 80 trygga lägenheter

Luleå Lulebo har byggt ett trygghetsboende på Mjölkudden. Nu kommer snart lägenheterna bli tillgängliga för intresserade.

I slutet på februari släpper Lulebo 80 nybyggda lägenheter. Det stora trygghetsboendet kommer att stå klart för inflyttning till sommaren. Lägenheterna är en blandning av ettor på cirka 47 kvadratmeter och tvåor på cirka 60 kvadratmeter.

Som brukligt i ett trygghetsboende finns det en gemensamhetslokal för de boende och gästlägenhet för anhöriga på besök. En trivselvärd knyts också till boendet.

Annons
Läs ocksåJuristen om bulvankontrakt - så gör du för att undvika fällornaBildmontage. Förbundsjurist Roger Höög hos Hyresgästföreningen berättar om bulvankontrakt.

Även på Bergnäset bygger Lulebo ett trygghetsboende. Det ska stå klart hösten 2018.

Annons
Läs också Kooperativ hyresrätt - en boendeform med fördelar och risker Ingrids hyra höjdes tio procent: "Det kom som en chock" Föräldrar vräks efter tonårssonens terror i trapphuset Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.