Annons

Ny hyra för Bjuvsbostäders hyresgäster

Bjuv Årets hyror för Bjuvsbostäders hyresgäster är färdigförhandlade. Från och med den 1 mars höjs hyrorna med 1 procent.
Foto: Bjuvs kommun

Om några veckor får Bjuvsbostäders hyresgäster en ny, högre, hyra att betala. För en person som idag betalar 5 000 kronor för sin hyresrätt innebär den nya hyran en höjning med 50 kronor i månaden från och med mars.

Enligt bostadsbolaget kommer även garage- och parkerings-hyror höjas i de områden där det har förekommit förbättringsarbeten. Bolaget låter även meddela att de har enats med Hyresgästföreningen om att vattentaxorna ska förhandlas separat.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bjuvsbostäder äger och förvaltar cirka 1 100 lägenheter i Bjuv. Samtliga hyror i beståndet förhandlas fram med Hyresgästföreningen som motpart.

Annons
Pengar i en portmonnä.
Läs också Uppsagd för sju sena hyror – så lyckas hyresgästen ändå få behålla kontraktet Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg" Jätteuppgörelsen klar – nya hyror för 76 000 hushåll i Göteborg Överenskommelse med Västerstaden: Nu slipper hyresgästerna Vilda Västern-hyra

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.