HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Ny hyra för Bjuvsbostäders hyresgäster

Bjuv Årets hyror för Bjuvsbostäders hyresgäster är färdigförhandlade. Från och med den 1 mars höjs hyrorna med 1 procent.
Foto: Bjuvs kommun

Om några veckor får Bjuvsbostäders hyresgäster en ny, högre, hyra att betala. För en person som idag betalar 5 000 kronor för sin hyresrätt innebär den nya hyran en höjning med 50 kronor i månaden från och med mars.

Enligt bostadsbolaget kommer även garage- och parkerings-hyror höjas i de områden där det har förekommit förbättringsarbeten. Bolaget låter även meddela att de har enats med Hyresgästföreningen om att vattentaxorna ska förhandlas separat.

Annons
Läs ocksåKooperativ hyresrätt - en boendeform med fördelar och riskerParkgården i Nässjö och Assar Lindén, Boverket

Bjuvsbostäder äger och förvaltar cirka 1 100 lägenheter i Bjuv. Samtliga hyror i beståndet förhandlas fram med Hyresgästföreningen som motpart.

Annons
Pengar i en portmonnä.
Läs också Ingrids hyra höjdes tio procent: "Det kom som en chock" Beskedet efter strandningen: Rejäl höjning av studenthyror i Göteborg Beskedet: Nya hyrorna klara för 75 000 hushåll i Göteborg – ”En historiskt hög höjning” Krävdes på 365 000 i obetald hyra – kan få kossor och en miljon kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.