Annons

Ny ordförande vald

Borlänge Agneta Fahleson-Ericsson valdes till ny ordförande i Hyresgästföreningen i Borlänge-Säter-Gagnef 8 mars. Hon efterlyser fler aktiva kvinnor i föreningen.

– Nu måste det till en bostadspolitik värd namnet!

Så inledde avgående ordförande Göran Tägtström årsmötet och påpekade också ”det djupt orättvisa i att hyresgäster dubbelbeskattas när kommunerna tar ut pengar ur bostadsföretagen för att använda dem i annan kommunal verksamhet”.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Den nya ordföranden Agneta Fahleson-Ericsson presenterade sig som en inbiten föreningsmänniska och tillade:

Annons

– Jag tycker det är extra roligt att jag valts till ordförande i dag på internationella kvinnodagen. Det behövs många fler aktiva kvinnor, i föreningslivet och inte minst i bostadspolitiken.

Övriga i styrelsen för Borlänge-Gagnef-Säter blev: Hans Haglund, Annette Johansson, Anna Stenman, Florence Persson, Per Oja, Osman Farid, Gert Löfström och Tommy Janfjäll. Ersättare: Ann-Sofie Torki och Erik Janfjäll.

Annons
Läs ocksåTom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från HyresgästföreningenTvå bilder i en. En vit man med skägg och keps som ser allvarligt in i kameran. I nederkant en bild av mögel på en vägg.
Läs också Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.