HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

PBA överens med förrådstjuv

Karlskrona En hyresgäst hade som mest tagit åtta förråd från andra hyresgäster ska flytta i april. Det är kontentan av en överenskommelse som träffats med hyresvärden PBA.

Hem & Hyra har tidigare berättat om hur hyresgästen tillskansat sig flera förråd och trots tillsägelse inte lämnat tillbaka dem till de rätta hyresgästerna.
Det hela slutade med att hyresvärden PBA i Karlskrona sade upp hyresgästen och tog ärendet till hyresnämnden.

Då parterna träffades i nämnden nådde de en uppgörelse som innebär att hyresgästen ska flytta senast 30 april. Fram till dess ska han följa de ordningsregler som finns och lämna tillbaka de förråd som inte är hans.

Läs ocksåTidigare ordförande i lokal hyresgästförening sägs upp

När hyresgästen söker lägenhet hos andra fastighetsägare kommer PBA att lämna referenser när det gäller att hyresinbetalningarna varit i tid.

Läs även:

Läs ocksåHemmabyggare orsakade skador för en halv miljon kronorFrån hyresvärdens låsta teknikutrymme fanns en uppbruten öppning som ledde rakt in i hyresgästens hall.

Hyresgäst tog grannarnas förråd – kan tvingas flytta

Läs också Klagade för mycket - nu ska hela rasket rivas Jessica får städhjälp av hemtjänsten – värden ville vräka henne: "Inte städat alls" Alla blev uppsagda – har fortfarande inte fått tillbaka deposition: ”Risk för konkurs”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.