Annons

PBA överens med förrådstjuv

Karlskrona En hyresgäst hade som mest tagit åtta förråd från andra hyresgäster ska flytta i april. Det är kontentan av en överenskommelse som träffats med hyresvärden PBA.

Hem & Hyra har tidigare berättat om hur hyresgästen tillskansat sig flera förråd och trots tillsägelse inte lämnat tillbaka dem till de rätta hyresgästerna.
Det hela slutade med att hyresvärden PBA i Karlskrona sade upp hyresgästen och tog ärendet till hyresnämnden.

Då parterna träffades i nämnden nådde de en uppgörelse som innebär att hyresgästen ska flytta senast 30 april. Fram till dess ska han följa de ordningsregler som finns och lämna tillbaka de förråd som inte är hans.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

När hyresgästen söker lägenhet hos andra fastighetsägare kommer PBA att lämna referenser när det gäller att hyresinbetalningarna varit i tid.

Annons

Läs även:

Annons
Läs ocksåHundar skällde konstant – men slarvet med hyran gjorde att pappa och tre barn vräksTvådelad bild: Ena halvan visar ingången till hyresnämndens lokaler i Västmanlands tingsrätt. På den andra bilden, som är en genrebild, ser man en liten pojke bakifrån. Han tittar ut genom ett stort fönster.

Hyresgäst tog grannarnas förråd – kan tvingas flytta

Läs också Hyresgästen "stoppade huvudet i sanden" - är skyldig värden över 100 000 kronor Hyresvärden ville ha tillbaka lägenheten för att ha närmare till sjukhus – barnfamilj vägrade flytta Kvinna hittades inlåst i förråd – nu vräks en man i huset Skjutning i lägenhet – hyresgäst med bostad i Frankrike sägs upp

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.