HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Riskerar vräkning för prylar utanför dörren

Växjö Trots flera tillsägelser fortsatte en hyresgäst i Växjö att förvara grejer utanför sin lägenhetsdörr. Nu vill värden att han snarast ska flytta, med hänvisning till brandskyddet.

I dag, måndag, kommer ärendet upp på hyresnämndens sammanträde.

Växjöbostäder vill att lägenhetskontraktet med hyresgästen, en 67-årig man, inte ska förlängas så att han tvingas flytta. Anledningen är de föremål hyresgästen upprepade gånger, och trots tillsägelser, förvarar utanför sin lägenhetsdörr på tredje våningen i ett hyreshus i Växjö.

Läs ocksåHyresgäst anklagas för fejkad folkbokföring - riskerar kontrakt

Växjöbostäder har fotograferat brandfarligt gods vid flera tillfällen. Mannen har varit svår att nå men har tagit del av tillsägelser och varningar.

Till slut valde hyresvärden att säga upp lägenhetskontraktet med hänvisning till att han inte följer reglerna om brandskyddet i flerfamiljshus.

Hyresgästen har erbjudits tillfälle att yttra sig till nämnden inför mötet men har inte gjort det.

Läs ocksåNej till flytt fall för hyresnämnden
Läs också Man har dubbelt boende – nu mister han en av lägenheterna Elnaz och Cassandra fick inte flytta för värden Man nekas hyra ut lägenhet i andra hand

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.