Annons

Så blir hyrorna hos privata fastighetsägare i Jämtland

Östersund Hyresgästföreningen har gjort en överenskommelse med Rikshem och Fastighetsägarna MittNord om hyrorna i Jämtland. Hyrorna kommer att höjas med 1,65 procent från 1 januari 2019.
Foto: Åsa Eriksson

Hyresgästföreningen, Rikshem och Fastighetsägarna MittNord har förhandlat om hyrorna i Jämtland. Parterna skakade hand på en överenskommelse som innebär en ökning av hyran med 1,65 procent.

– Vi är nöjda med resultatet av årets förhandling, där jag upplever att båda sidor har visat stor förståelse för varandras situation. Det känns bra att vi kunnat hitta en överenskommelse som var acceptabel för alla parter, säger Hasse Dahl, förhandlare i Östersund.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

De nya hyrorna kommer att gälla från och med 1 januari 2019.

Annons
Läs också Gängkriminell skrev sig hemma hos polis – mitt under skarpt säkerhetsläge: "Svart i ögonen" Alida bor i en tidskapsel - hennes brokiga hem sparas åt framtidens forskare Kvinna hyrde ut rum i villa – trots att hon var vräkt: "Flyttat ut saker på gatan" Granne vaktade i porten – kvinna tvingades hoppa från balkong Många nekas lägenhetsvisning långt efter pandemin: "Ställer inga krav"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.