HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Så blir hyrorna hos privata fastighetsägare i Jämtland

Östersund Hyresgästföreningen har gjort en överenskommelse med Rikshem och Fastighetsägarna MittNord om hyrorna i Jämtland. Hyrorna kommer att höjas med 1,65 procent från 1 januari 2019.
Foto: Åsa Eriksson

Hyresgästföreningen, Rikshem och Fastighetsägarna MittNord har förhandlat om hyrorna i Jämtland. Parterna skakade hand på en överenskommelse som innebär en ökning av hyran med 1,65 procent.

– Vi är nöjda med resultatet av årets förhandling, där jag upplever att båda sidor har visat stor förståelse för varandras situation. Det känns bra att vi kunnat hitta en överenskommelse som var acceptabel för alla parter, säger Hasse Dahl, förhandlare i Östersund.

Läs ocksåVärmen redan katastrofdyr för Britta: ”Det kommer bli värre”Britta Högmark Härdner har stenkoll på sin elförbrukning och får vända på varje krona för att ha råd att betala den.

De nya hyrorna kommer att gälla från och med 1 januari 2019.

Läs också Bostads-vd:n om de skenande elpriserna: ”Ett extremläge” ”Ocker” i coliving – nu granskas hyrorna i den nya boendeformen Lägenheten full av mögel – "Så här har jag aldrig mått förut" Kerstin har bott nära 70 år på samma ställe – "jag har levt mitt liv här"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.