HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Skrek fula ord – måste flytta

Nyheter En 70-årig kvinna i Helsingborg störde grannar och skrek fula ord åt förbipasserande. Nu måste hon flytta.
Under lång tid har grannarna störts av att kvinnan har skrikit fula ord och fört oväsen i sin bostad.

Under flera år har den 70-åriga kvinnan stört sina grannar. Oväsen från lägenheten har hörts under dygnets alla timmar. Hon har även skrikit fula ord åt förbipasserande. Främst är det personer med utländsk härkomst som har råkat illa ut.

Trots flera varningar och personliga möten med hyresvärden har störningarna inte upphört. När värden träffade kvinnan stod det klart att hon led av vanföreställningar och sjukvården kontaktades. Men inte heller sjukvårdens hjälpinsatser har fått stopp på oljuden från bostaden.

Annons
Läs ocksåÄntligen post i brevlådan – men det tog nio månader

Hyresvärden valde därför att säga upp kvinnans kontrakt. Eftersom hon inte flyttade frivilligt blev ärendet ett fall för hyresnämnden. Nu har även nämnden sagt sitt. 70-åringen måste flytta men eftersom hon har fått en plats på ett vårdboende får hon uppskov med flytten till slutet av februari.

Annons
Läs också Mamma till hotfull son kan förlora sitt hyreskontrakt – han skrämmer grannarna Hyresråd döms för olaga förföljelse – skickade bild på kniv till ex-sambo Värdens planerade graviditet räckte inte för uppsägning Från hot till Kronofogden – då kan du bli vräkt och så går det till

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.