Annons

Söderberg tillfällig vd för Mimer

Västerås Rekryteringen av en ny vd för Mimer pågår för fullt. Fram till att posten är tillsatt tar Mikael Söderberg tillfälligt över rodret för företaget.

Den sista maj slutar Fredrik Törnqvist som vd för Västerås kommunala bostadsbolag Mimer efter 14 år på företaget.

I stället blir han ny vd för Linköpings motsvarighet Stångåstaden. En rekryteringsfirma har i uppdrag att leta rätt på lämpliga efterträdare till posten. Men innan en ny vd är utsedd tar Mikael Söderberg tillfälligt över rodret för länets största kommunala bostadsbolag, enligt ett beslut som styrelsen fattat.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mikael Söderberg är i dag teknik- och miljöchef på Mimer och sitter även med i ledningsgruppen. En ny vd beräknas vara på plats tidigast i september-oktober.

Annons
Läs också Okända män i trapphuset – grannlägenheten var en bordell: ”Jag misstänkte att något inte är som det ska” Hyresgästerna går samman för att rädda sina uteplatser: ”Vi vill bara ha trygghet” Här är värdarnas metoder för att upptäcka svartuthyrning - röda kalsonger bevis när Arman skulle vräkas Sparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästerna Fördubblad p-avgift efter bostadsbolagets räntesmäll – hyresgästen Nathalie: ”Känns väldigt överdrivet”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.