Annons

Trevligt på Bostaden

Umeå En härlig arbetsplats. Det har Bostaden i Umeå fått kvitto på. Men det utesluter inte att det finns förbättringsmöjlighter.

Det är andra året Bostaden använder undersökningsföretaget Great place to work för att göra en medarbetarundersökning. Årets resultat blev, enligt Bostaden, ett kvitto på att bolaget är en trevlig arbetsplats; eller som det heter i det här sammanhanget Great Place to Work-certifiering.
Två tredjedelar av utvärderingen utgörs av medarbetarnas upplevelse, som mäts med medarbetarundersökningen – Trust Index. Den kompletteras sedan med en kulturprofilering kallad Culture Audit, där företaget beskriver organisationens arbetsgivarerbjudande.
– Vi ser att vi har områden som vi måste förbättra men är stolta och glada för det här kvittot på att vi tillsammans gör Bostaden till ett Great Place to Work, säger Katarina Lundberg, HR-chef på Bostaden.ler i 12 månader.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar De bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixa Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Hyresvärden gick in i kvinnans rum och sniffade på trosor – fångades på film Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.