HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Trevligt på Bostaden

Umeå En härlig arbetsplats. Det har Bostaden i Umeå fått kvitto på. Men det utesluter inte att det finns förbättringsmöjlighter.

Det är andra året Bostaden använder undersökningsföretaget Great place to work för att göra en medarbetarundersökning. Årets resultat blev, enligt Bostaden, ett kvitto på att bolaget är en trevlig arbetsplats; eller som det heter i det här sammanhanget Great Place to Work-certifiering.
Två tredjedelar av utvärderingen utgörs av medarbetarnas upplevelse, som mäts med medarbetarundersökningen – Trust Index. Den kompletteras sedan med en kulturprofilering kallad Culture Audit, där företaget beskriver organisationens arbetsgivarerbjudande.
– Vi ser att vi har områden som vi måste förbättra men är stolta och glada för det här kvittot på att vi tillsammans gör Bostaden till ett Great Place to Work, säger Katarina Lundberg, HR-chef på Bostaden.ler i 12 månader.

Annons
Annons
Läs också Hyresgäster utan el hela vintern – nu kan även vattnet stängas av Unika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backa Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd Slarv med matavfall straffar hyresgästerna - ger högre hyror: "Orättvist"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.