Annons

Helsingborgshem arrangerar utomhusbio

Nyheter Imorgon torsdag visar Helsingborgshem film i bostadsområdet Närlunda. Det är första gången som bostadsbolaget arrangerar utomhusbio.

Imorgon visas den franska filmen ”En oväntad vänskap” på gräsytorna i bostadsområdet Närlunda. Det är första gången som Helsingborgshem visar film för helsingborgarna.

Hur kommer det sig att ett bostadsbolag arrangerar en filmvisning?

ANNONSGuide till hemförsäkringar

− Helsingborgshem har som ambition att göra mer än att bara förvalta bostäder. Vi jobbar med hela området och inte bara med husen. Syftet är att få människor som normalt inte besöker Närlunda att komma till området. Vi vill även ge något tillbaka till våra hyresgäster, säger Sophie Karls kommunikatör vid Helsingborghem.

Hur valde ni ut vilken film som skulle visas?

Annons

− Vi som hade i uppgift att välja tyckte om den. Det är en varm film som jag tror kan tilltala en bred publik.

Läs ocksåÖppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontraktEn hand med vinröda naglar trycker på en ringklocka.

Vad kostar det?

− Det är gratis att komma och titta på filmen. Arrangemanget i sin helhet med dukkostnader och övrigt ligger på cirka 20 000 kronor totalt.

Annons

Kommer ni att visa fler filmer framöver?

Läs ocksåSom en av de första i landet – hyresgästen Jan felanmäler via videosamtal

− Vi får se vad responsen blir. Märker vi att det är uppskattat gör vi det säkert. Nu hoppas vi på fint väder.

Läs också Nya hyror för Helsingborgshems hyresgäster: "Det kommer att bli jättetufft" Parterna i Helsingborg hoppas på nya hyror innan jul – trots tidigare strandningar Utslängd hyresgäst bosatte sig i trapphuset – döms till böter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.