Annons

Helsingborgshem bygger 160 nya studentbostäder

Nyheter Igår beviljades bygglov för 160 nya studentlägenheter på söder i Helsingborg. Byggandet kan starta redan till årsskiftet.

Det är byggföretaget Veidekke som kommer att stå för byggandet av studentbostäderna intill Furutorpsparken på söder i Helsingborg. Inflyttningen är beräknad till sommaren 2016. I utformandet av studentbostäderna har Helsingborghem haft samtal med studenter om vad de efterfrågar i sitt boende. Det kommer bland annat finnas studierum och möjlighet för kompisar att bo tillsammans. Vad hyrorna blir är ännu inte fastställt.

Annons
Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Carolines studentbostad räddad – genom 50 år gammalt avtal: "Jätteglad att få bo kvar" Utslängd hyresgäst bosatte sig i trapphuset – döms till böter Anonym tipstjänst för hyresgäster - nytt sätt att jaga svarta kontrakt: "På gränsen till angiveri" Coliving-förespråkare vill ha utredning – vänder sig till regeringen Fick andra chans att bo kvar – ska ha hotat att ”slakta” värdens personal

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.