Annons

Hem & Hyra får fler läsare

Nyheter Granskning av landets värsta värdar, besök hos populära hyresgäster och senaste nytt om bostadsbranschen. Hem & Hyras journalistik fortsätter att uppskattas av läsarna. Nu är det fler som läser tidningen.

Det är en dyster tid för många papperstidningar. Läsarsiffrorna går ner på bred front. Men Hem & Hyras reportage och granskningar av hyresmarknaden uppskattas fortsatt av läsarna. Antalet tidningsläsare ökar, enligt nya siffror från mätinstitutet Orvesto.

I genomsnitt 325 000 läsare bläddrar i varje nummer av tidningen enligt den senaste mätningen. Det är en ökning sedan förra mätningen, då siffran var 307 000. Jämfört med förra året har läsningen också gått upp.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Det finns ett stort intresse för de frågor vi bevakar och få andra som gör det. Vi har en stor trovärdighet för vår journalistik, säger Susanna Skarrie, chefredaktör för Hem & Hyra.

Annons

– Det jag tycker är intressant är att läsarna är väldigt intresserade även av relativt komplicerade frågor och vår grävande journalistik. Bostadsfrågan bubblar med ett ökat politiskt intresse, och på det följer ett ökat intresse även hos andra. Det är både en extrem vardagsfråga och en politisk fråga på högsta nivå. Den rör hela samhället.

Hem & Hyras särskilda organisation med lokalredaktörer och bevakning på orter i hela Sverige är dessutom unik.

Annons
Läs ocksåNär som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt”

– Vi är nog den enda tidning som har en sådan tyngdpunkt på lokal journalistik vilket också visat sig vara en framgångsfaktor. Det gör att vi kan gräva djupt lokalt men även få en unik överblick över helheten, säger Susanna Skarrie.

Läs också Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Fettklump på 40 ton hittades i avloppsrör – här är proppen som dykare fick hugga bort Kameror kan spåra fettklumpar - därför kan du tvingas betala om du slarvar med matoljan Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.