HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hem & Hyras läsare blir fler – för tredje mätningen i rad

Nyheter Hem & Hyra går mot strömmen med sitt pappersmagasin. I en tid då många papperstitlar backar, har vi ökat vår räckvidd med över 40 000 läsare det senaste året. En ökning med 16 procent.

328 000. Så många är ni som läser Hem & Hyra enligt mätningsföretaget Orvestos senaste siffror. Och ni tillhör en växande skara. Sedan samma mätning i fjol har läsarna av Hem & Hyra blivit 46 000 fler, vilket motsvarar en ökning med 16 procent.

I en tid då många läsare överger magasin på papper, så är det här tredje mätningen i rad som Hem & Hyra ökar i Orvestos mätningar.

Susanna Skarrie, chefredaktör, tror att det beror på att intresset för bostadsfrågan växer.

– Vi ser att det finns ett stort intresse för vår journalistik. Bostadsbristen är stor i hela landet och klyftorna växer. Vi gräver över hela landet och avslöjar missförhållande om svarta kontrakt, trångboddhet och chockartade hyreshöjningar.

Hon är glad och känner sig säker på att Hem & Hyra även i framtiden kommer att stå stark hos läsarna:

– Bostadsfrågan kommer fortsätta vara i fokus lång tid framöver. Så länge vi kan visa att vi är bäst på bevakningen av Bostadssverige kommer vi att vara relevanta för våra läsare.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.