HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresskuld på nästan 19 000 kronor men hyresgästen är borta

Landskrona Enligt värden har kvinnan inte betalat sina hyror i tid och har även en skuld på nästan 19 000 kronor. Nu riskerar hon att förlora kontraktet.
Foto: Gry Ellebjerg

Kvinnan flyttade till en tre och en halvrummare i Landskrona i september förra året. Men redan i december månad skickade värden ut en varning då hon inte betalat hyrorna i tid. När hyran även betalades in för sent i april månad sades hyresgästens kontrakt upp till den första augusti.

Under sommaren har värden även fått veta att tre andra personer bott i lägenheten utan tillstånd. Kvinnan själv har inte synts till på flera månader och värden har inte lyckats få kontakt med henne. Kvinnans hyresskuld är nu uppe i totalt 18 640 kronor. Ärendet kommer att avgöras av Hyresnämnden i Malmö. Något sammanträdesdatum är ännu inte satt. Socialnämnden är informerad.

Läs ocksåAllbohus vill höja hyran med 4,1 procent
Läs också Växjöbostäder vill höja hyran med nästan fyra procent nästa år Byggebos hyror klara för 2020 Hyresgäst som varit död i 30 månader sägs upp Hyresgäst påkommen med annan bostad

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.