Annons

Hyresvärd vill slippa gissa bajset

Nyheter ​Städar du inte upp efter din hund får du göra dig av med hunden eller flytta härifrån. De stränga reglerna införde en hyresvärd i New Hampshire i USA. För att slippa gissa bajset ska hyresvärden dna-registrera alla hundar i området.

En hyresvärd i New Hampshire i USA ledsnade på att hans hyresgäster lät sina hundar bajsa i området utan att ägarna plockade upp efter dem.
Hyresvärden har nu infört stränga regler för de hundägande hyresgästerna.
Om man efter att ha fått en varning ändå inte städar upp efter sin hund ställs man inför valet att flytta eller att göra sig av med hunden.

För att vara alldeles säker på vems hund det är som har smutsat ned ska hyresvärden låta alla hundar i området dna-registreras så att bajset kan identifieras.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Läs också Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti Se upp – detta får din hyresvärd inte göra Blåste Försäkringskassan på 240 000 kronor med falska hyreskontrakt I Halland finns många sommarjobb hos hyresvärden Värdar i Värmland skjuter upp hyreshöjning: "Vill visa medmänsklighet"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.