HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Klart med ny vd för Kalmarhem

Kalmar Per Stefhani blir Kalmarhems nya vd, uppger lokal media. I juni efterträder han Bibbi Johansson som går i pension.

Nu är det klart med efterträdare till Kalmarhems nuvarande vd Bibbi Johansson som ska gå i pension efter nio år på posten.

Barometern skriver att Kalmar kommunbolag tog beslutet om ny vd på morgonen.

Läs ocksåHyresgäster utan el hela vintern – nu kan även vattnet stängas avHyreshus i Överum.

Per Stefhani beskrivs som en målstyrd tävlingsmänniska som gillar att jobba i team.

Annons

Han är född i Smedby men bor på Gotland där han i nuläget är vd för Nybergs entreprenad.

– Kalmar lockade. Men också utmaningen att gå till den offentliga sidan från entreprenadsidan, säger Per Stefhani till Barometern.

Annons
Läs ocksåUnika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backaJan och Siv Christianson anser att flera av de funktioner som Stena Fastigheter vill installera både är otidsenliga och fördyrande för hyresgästerna. ”Om 270 lägenheter bränner på med en handdukstork så är det ju rätt mycket energi som går åt. Och så har du värmegolv och tvättmaskiner”, säger Jan.
Läs också Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd Slarv med matavfall straffar hyresgästerna - ger högre hyror: "Orättvist"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.