HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Lämnade levande ljus – förlorar sitt hyreskontrakt

Limhamn Hyresgästen lämnade levande ljus tända när hon gick hemifrån och hon plockade bort fällor som skulle fånga kackerlackor i fastigheten. Nu tvingas hon att flytta.
Hyresgästen ska ha lämnat levande ljus i lägenheten.
Foto: Pixabay
Hyresgästen ska ha lämnat levande ljus i lägenheten.

Redan för två år sedan blev hyresgästen uppsagd för att hon flyttat de fällor som skulle fånga den ohyra som hela hyresfastigheten i Limhamn hade drabbats av. Då hamnade fallet till slut på Svea hovrätts bord och hon fick bo kvar.

Men problemen med ohyra har fortsatt och hyresgästen har fortsatt att flytta fällorna. Dessutom har hon slarvat med säkerheten i lägenheten. Hon har lämnat levande ljus tända när hon gått ut och hon har tänt grillen på gården och lämnat den brinnande. Eftersom hyresgästen saboterat möjligheterna för hyresvärden att sanera fastigheten tvingas hon nu att flytta. Beslutet har hyresnämnden tagit och det gäller omedelbart. Hyresgästen dök inte upp under förhandlingarna i hyresnämnden.

Läs ocksåCannabisångor stör grannarna - nu ryker hyreskontraktet
Läs också Hyresvandal som filmade sig själv har flyttat Kraftig hyreshöjning för hyresgäster i Konvaljen Nya turer kring Helsingborgshems komfortvärmesystem Hyresgäst som inte betalade hyra på 10 år inför rätta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.