HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Lämnade levande ljus – förlorar sitt hyreskontrakt

Limhamn Hyresgästen lämnade levande ljus tända när hon gick hemifrån och hon plockade bort fällor som skulle fånga kackerlackor i fastigheten. Nu tvingas hon att flytta.
Hyresgästen ska ha lämnat levande ljus i lägenheten.
Foto: Pixabay
Hyresgästen ska ha lämnat levande ljus i lägenheten.

Redan för två år sedan blev hyresgästen uppsagd för att hon flyttat de fällor som skulle fånga den ohyra som hela hyresfastigheten i Limhamn hade drabbats av. Då hamnade fallet till slut på Svea hovrätts bord och hon fick bo kvar.

Men problemen med ohyra har fortsatt och hyresgästen har fortsatt att flytta fällorna. Dessutom har hon slarvat med säkerheten i lägenheten. Hon har lämnat levande ljus tända när hon gått ut och hon har tänt grillen på gården och lämnat den brinnande. Eftersom hyresgästen saboterat möjligheterna för hyresvärden att sanera fastigheten tvingas hon nu att flytta. Beslutet har hyresnämnden tagit och det gäller omedelbart. Hyresgästen dök inte upp under förhandlingarna i hyresnämnden.

Läs ocksåMalmöbo sägs upp efter hyresskuld på 90000 kronor
Läs också Illaluktande man tvingas flytta Hyra för ersättningslägenhet var för hög Lätt att få nykter korridor full Beslutet: Stefan och Gert-Olof måste flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.