HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Lämnade levande ljus – förlorar sitt hyreskontrakt

Limhamn Hyresgästen lämnade levande ljus tända när hon gick hemifrån och hon plockade bort fällor som skulle fånga kackerlackor i fastigheten. Nu tvingas hon att flytta.
Hyresgästen ska ha lämnat levande ljus i lägenheten.
Foto: Pixabay
Hyresgästen ska ha lämnat levande ljus i lägenheten.

Redan för två år sedan blev hyresgästen uppsagd för att hon flyttat de fällor som skulle fånga den ohyra som hela hyresfastigheten i Limhamn hade drabbats av. Då hamnade fallet till slut på Svea hovrätts bord och hon fick bo kvar.

Men problemen med ohyra har fortsatt och hyresgästen har fortsatt att flytta fällorna. Dessutom har hon slarvat med säkerheten i lägenheten. Hon har lämnat levande ljus tända när hon gått ut och hon har tänt grillen på gården och lämnat den brinnande. Eftersom hyresgästen saboterat möjligheterna för hyresvärden att sanera fastigheten tvingas hon nu att flytta. Beslutet har hyresnämnden tagit och det gäller omedelbart. Hyresgästen dök inte upp under förhandlingarna i hyresnämnden.

Annons
Läs ocksåEvas hyresvärd skrev dotterns namn på kontraktet: "Det går inte att bo där"Eva Bergqvist upplevde en mardrömsliknande tid som hyresgäst med andrahandskontrakt.
Annons
Läs också Fick inte vräka 59-årig kvinna – köpte ut henne för 700 000: "Kan bli olustigt" Uppsagd hyresgäst hade knarkfabrik i lägenheten Uppsagd rökare får bo kvar i rökfritt hus Fick andra chans att bo kvar – ska ha hotat att ”slakta” värdens personal

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.