HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Mitthem höjer hyran i april

Sundsvall Hyresgästföreningen och kommunala bostadsbolaget i Sundsvall, Mitthem, har enats om en hyreshöjning på 0,58 procent.

1 april får hyresgästerna en höjning av hyran med drygt en halv procent. Överenskommelsen mellan förhandlingsparterna Hyresgästföreningen och Mitthem landade i år på plus 0,58 procent.
Det innebär att den som idag har en hyra på 5 000 kronor får ett påslag med 29 kronor.
Senaste hyreshöjningen var 2016 med 0,78 procent. En del av den hyreshöjningen berodde på framskjutet datum för när hyran skulle höjas. Tidigare förhandlades hyran per kalenderår, men från och med i fjol gäller överenskommelsen 1 april- 1 april.

Annons
Annons
Läs också Lovade betala för kattkisset - ångrade sig och gick till polisen: "Aldrig skrivit på det aktuella avtalet" Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var" Kooperativ hyresrätt - en boendeform med fördelar och risker

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.