Annons

Möte inför försäljning i Ronneby

Ronneby Hyresgästföreningen i Ronneby håller möte för att möta hyresgäster som har funderingar om Ronnebyhus fastighetsförsäljning.

Personal från Hyresgästföreningen kommer att vara på plats för att svara på frågor från hyresgäster om kommande försäljning av Ronnebyhus-fastigheter. Tidigare var tanken att ha möten i respektive område som berörs, men i stället väljer föreningen att ha en sammankomst.

– Det handlar inte om att ställa till en massprotest utan att finnas till hands och svara på hyresgästernas frågor, säger Urban Jönsson, ordförande i Hyresgästföreningen i Ronneby.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Tidigare har föreningen kontaktats av oroliga hyresgäster. Läs mer: Hyresgäster oroliga

Mötet är på måndag den 15 maj klockan 18.30 i Kulturcentrums hörsal i Ronneby.

Annons
Läs också Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja" Jamie har slutat med drogerna – fick bostad genom uppmärksammat Facebook-inlägg: ”Behövde göra något åt min situation” Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.