HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Mystisk ohyra oroar hyresgäster – värden vägrar sanera

Malmö Klåda på kroppen och irriterade ögon. Den mystiska ohyran sprider sig i parets lägenhet i centrala Malmö. Men hyresvärden menar att ohyran inte utgör någon hälsorisk och vägrar därför bekosta en sanering.
Ohyra är aldrig välkommen hemma. Så här slipper du skadedjur!

Det gick på några dagar från det att paret upptäckte att någon gråvit ohyra invaderat deras vardagsrum tills att de började må dåligt. Det kliar på kroppen och ögonen blir irriterade. Både de och ett städbolag har storstädat men ohyran kommer tillbaka.

Fastighetsägaren menar att den mystiska ohyran inte utgör någon hälsorisk och vägrar sanera. I stället har hyresvärden uppmanat paret att kontakta miljöförvaltningen, vilket de nu gjort. Paret är bekymrade över att hyresvärden inte tagit deras oro på allvar och befarar att de tvingas lämna lägenheten under saneringen om inte den genomförs snart med tanke på att ohyran sprider sig i lägenheten.

Läs ocksåDe har levt med vägglöss i ett år – agerade levande lockbete
Läs också Outhyrda bostäder i Norrland kostar miljoner - varje månad Barnfamiljen tvingades vänta åtta veckor på ny spis: "Vi fick laga mat hos grannen" Pandemin stoppar visningar: måste tacka ja eller nej utan att ha sett De flyr missionshuset i Fritsla - "Lyhört, bullrigt och kallt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.