HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny lokal förening i Vilhelmina

Vilhelmina En vit fläck i Hyresgästföreningen norra Norrlandsregion är åtgärdad. Det har skapats en lokal hyresgästförening i Vilhelmina.

Vi har tidigare berättat om behovet av lokalt engagemang. Bland annat kunde vi avslöja att det fanns intresse för att starta en ny lokal hyresgästförening i Vilhelmina.
– Vi ser till att de medlemmar som är lite intresserade får komma till vårt årsmöte för att se vad det handlar om, sa Kerstin Granberg-Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen i södra Västerbotten, då.
– Vi tror att det är viktigt att de som funderar på att bli aktiva, får lära känna andra. Det är ett sätt att hantera situationen. Jag känner mig hoppfull.
Så blev det och resultatet lät inte vänta på sig. I slutet av april blev det klart att en lokal föreningen startades i Vilhelmina. Dessutom visade det sig att det fanns ett ett uppenbart uppdämt behov. Fem ordinarie ledamöter valdes, liksom två ersättare.

Läs också Lulebo krävs på miljonbelopp Ragnar – grannen som bärgar käket Alla branddrabbade har fått boende Grannsämja på ny nivå med yoga Partierna tycker till om Arabys framtid

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.