HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny lokal förening i Vilhelmina

Vilhelmina En vit fläck i Hyresgästföreningen norra Norrlandsregion är åtgärdad. Det har skapats en lokal hyresgästförening i Vilhelmina.

Vi har tidigare berättat om behovet av lokalt engagemang. Bland annat kunde vi avslöja att det fanns intresse för att starta en ny lokal hyresgästförening i Vilhelmina.
– Vi ser till att de medlemmar som är lite intresserade får komma till vårt årsmöte för att se vad det handlar om, sa Kerstin Granberg-Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen i södra Västerbotten, då.
– Vi tror att det är viktigt att de som funderar på att bli aktiva, får lära känna andra. Det är ett sätt att hantera situationen. Jag känner mig hoppfull.
Så blev det och resultatet lät inte vänta på sig. I slutet av april blev det klart att en lokal föreningen startades i Vilhelmina. Dessutom visade det sig att det fanns ett ett uppenbart uppdämt behov. Fem ordinarie ledamöter valdes, liksom två ersättare.

Läs också Råslättsborna ovanligt trygga och nöjda Dyrt när för få studenter hyr “Stanken är extrem” – kissvandal härjar i hyreshus Missade hyra efter mordförsök - förlorar sin lägenhet Damtrio i Landskrona håller vakt mot tjuvar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.