Annons

Rekordmånga medlemmar i Region norra Skåne

Nyheter 44 015. Så många medlemmar har Hyresgästföreningen Region norra Skåne enligt senaste mätningen. Det är rekord.

Lagom till första advent konstaterar Hyresgästföreningen Region norra Skåne att deras mål att nå 44 000 medlemmar infriats. Aldrig tidigare har regionen haft så många medlemmar. Enligt Johan Perup, enhetschef för medlemsrekrytering, är orsakerna till framgången flera.

− Vi har bra medlemsvärvning och allt fler blir medlemmar på egen hand via vår hemsida. Vi har attraktiva medlemsförmåner, god service och har blivit bättre på medlemskommunikation. Det är några faktorer som i hög grad bidrar till att folk stannar kvar som medlemmar.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

För att rekrytera nya medlemmar används medlemsvärvare som systematiskt åker ut till olika orter och knackar dörr. Nytt för i år är att inskrivningen sker via en surfplatta. Något som minskat den byråkratiska processen.

− Sedan vi började med surfplatta och skriver in alla uppgifter direkt vid dörren har vi märkt en positiv effekt.

Annons

Hur ska ni fira?

Läs ocksåSå renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

− Vi har redan firat med tårta.

Vad är nästa mål?

Annons

− Det får vi se. Nu ska vi njuta av det här ett tag.

Läs ocksåPer fick pengar tillbaka – så kan du upptäcka om din värd höjer hyran utan att förhandlaEn tredelad bild med en äldre man, ett utsnitt av ett hyreskontrakt med ett stycke om förhandlingsklausul markerad, och en yngre kvinna.
Läs också Nu går Hyresgästföreningens klassiska logga i pension - men på Ulfs arm jobbar den vidare Hyresförhandlingar hemma vid köksbordet - nu väntar stegvis återgång till det nya normala Ditt hem är hennes jobb

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.