HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Skebo säger upp restaurang efter striptease

Skellefteå Enligt hyreskontraktet skulle det bara finnas en restaurang i fastigheten. Men rykten började gå om att det hände mer i lokalerna.
Foto: Skebo
Åsa Andersson

Inledningsvis började det gå rykten kring den i Skellefteå centralt belägna restaurangen. Den ligger på gatuplan mitt i staden och i huset finns även lägenheter. Fastighetsägaren, kommunala Skebo, kontrollerade det och det visade sig att restaurangen marknadsförde magdans. Det fanns inte med i kontraktet och bolaget begärde en rättelse.
– Men samma dag som vi fick svar från restaurangägaren, som menade att det bara var dans som middagsunderhållning, visade tidningen Norran att det hände avsevärt mycket mer i lokalen, säger Skebos VD Åsa Andersson.
Norrans team gjorde ett besök och spelade kunder. Det visade sig handla om regelrätt striptease och även mysiga stunder mot betalning.
– När det kom fram sade vi upp kontraktet direkt. Vi blev tagna på sängen men kunde tack vare Norran agera snabbt. Det är en verksamhet som inte är förenlig med vad vi på Skebo står för, säger Åsa Andersson.
– Dessbättre ska inte våra övriga hyresgäster ha störts.

Läs också Grannarna står inte ut - nattsångare vräks Stendahl kom inte till rättegång - får betala halv miljon Tusentals gröna jobb skapar akut bostadsbrist och oro i Norrland Utestängd av värden - insläppt av Kronofogden Planer på utförsäljning av hyresrätter i Gottsunda stoppas

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.