HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Skräckgranne i Kristianstad bor kvar hela sommaren

Kristianstad En hotfull man i Kristianstad har satt skräck i ett helt hyreshus. Trots att grannarna uppger att de inte vågar gå ut i trapphuset får mannen bo kvar hela sommaren.
Redan i februari sa AB Kristianstadbyggen, ABK, upp den 40-åriga mannen på grund av att han hotade och störde sina grannar. Hyresgästen har bland annat sagt att han ska kastrera alla barnen, skära halsen av en granne, ta en annan grannes hjärta och kastrera ytterligare en granne.

Eftersom mannen inte flyttar självmant har ärendet blivit ett fall för hyresnämnden. Men förhandlingarna i april blev uppskjutna eftersom polisen inte lyckades delge mannen. I förra veckan skulle nya förhandlingar hållas men även dessa blev framflyttade.
─ Självklart hade vi hoppats på att kunna lösa det hela. Men i nuläget finns det inget vi kan göra, säger Ulrika Koch, ABK.

Läs ocksåJulklappen som blev en supersnackis: "Vi är inte särskilt imponerade"

Redan tidigare har grannarna sagt att de snart inte orkar mer. De har uppgett att de vid flera tillfällen har sett polisen vid grannens dörr men att han då inte öppnat. Vid samtliga tillfällen har grannen, enligt hyresgästerna, varit hemma. Nästa förhandling i hyresnämnden är satt till den 18 augusti.

 

Läs mer här.

Läs ocksåKnuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem
Läs också Bombmannen fick komma tillbaka - nu rasar grannarna: "Jävligt obehagligt" Kenneth kan förlora sitt bibliotek - enligt hyresvärden är det han kallar hem en lokal Värdarna ville ha två års retroaktiv hyra - nu är det avgjort: "Jag kan andas ut"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.