HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Hyreshöjning med 54 kronor i Klippan nästa år

Klippan Det kommunala bostadsbolaget i Klippan och Hyresgästföreningen är överens. Den första januari nästa år höjs hyran för Treklöverns hyresgäster med 54 kronor.
Foto: Gry Ellebjerg
Treklöverns hyresgäster i Klippan får ny hyra den första januari nästa år.

Varje lägenhet får en hyreshöjning med 54 kronor i månaden. I år höjdes hyran med 0,67 procent i genomsnitt. Treklövern äger och förvaltar cirka 1 000 lägenheter.

Flera privata bostadsbolag i kommunen, som företräds av Fastighetsägarna Syd, höjer hyrorna med en procent. Mer om det här.

Annons
Läs ocksåEvas hyresvärd skrev dotterns namn på kontraktet: "Det går inte att bo där"Eva Bergqvist upplevde en mardrömsliknande tid som hyresgäst med andrahandskontrakt.
Annons
Läs också Uppsagd hyresgäst hade knarkfabrik i lägenheten Föräldrar vräks efter tonårssonens terror i trapphuset Hyreschocken kom av sig - bolaget sänkte efter klagomål: "Lyssnade på våra hyresgäster" Kräver flytt av mannens grejer efter att han åkt in i fängelse – men vem betalar?

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.